ΔΩΡΕΕΣ

Το ενδιαφέρον και η αγάπη προς τα παιδιά είναι ίσως το σημαντικότερο πράγμα και όταν εταιρίες και Ιδρύματα την εκφράζουν έμπρακτα, οφείλουμε να τους ευχαριστούμε δημόσια!

Το super market Σκλαβενίτης, δείχνοντας έμπρακτα την βοήθειά του, δώρισε στο σχολείο μας επιταγή ύψους 60€, τα οποία και αξιοποιήθηκαν σε αναγκαία αναλώσιμα υλικά και γραφική ύλη. Ευχαριστούμε Θερμά!

Ευχαριστούμε θερμά την Εταιρία S.I.M.E. Ε.Π.Ε. που στέκεται δίπλα μας σε τόσο δύσκολους καιρούς και βοηθάει το Νηπιαγωγείο και τα παιδιά μας!

Πέρυσι προσέφερε όλη τη γραφική ύλη και τα εκπαιδευτικό υλικό που χρειάζονταν τα παιδιά, ενώ φέτος ανταποκρίθηκε άμεσα στο αίτημα μας και συνέβαλε στην ανανέωση των βιβλίων της Δανειστικής μας Βιβλιοθήκης!

Ευχαριστούμε πολύ!!!

Καμαρώστε μαζί μας μερικά από τα νέα μας βιβλία!!!

Φέτος το Ίδρυμα Ωνάση πρόσφερε στο Νηπιαγωγείο μας δύο διαδραστικούς πίνακες, έναν για την αίθουσα του Κλασικού και έναν για την  αίθουσα του Ολήμερου! Έτσι, τα παιδιά μας θα εξοικειωθούν με τις Νέες Τεχνολογίες και θα έχουν τη δυνατότητα να τους αξιοποιούν όποτε χρειάζεται για την υλοποίηση των προγραμμάτων τους.

DSC_0082 (2) DSC_0083

Ευχαριστούμε πολύ το Ίδρυμα Ωνάση και τους υπεύθυνους για την ευγενική τους χειρονομία!

Επίσης, ευχαριστούμε πολύ τα ΕΛΠΕ για τη δωρεά του νέου Φωτοτυπικού μας Μηχανήματος.

DSC_0081 DSC_0082

Έτσι, μπορούμε να συμπληρώνουμε τα Φύλλα Εργασίας, να ενημερώνουμε τους γονείς για ό,τι χρειάζεται και να μπορούμε να λειτουργούμε αποτελεσματικά προς όφελος των παιδιών μας!

Leave a comment

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: